Промоцията е валидна

от 30.10.2020 г. до 31.12.2020 г.

Видео звънец с Wi-Fi Legrand

Неустоима разпродажба до изчерпване на наличностите с 30% отстъпка от БулЕлектрик Груп! Вземете сега видео звънец с Wi-Fi на страхотна цена и две години гаранция от онлайн магазина на компанията Bulsmart.

 • Неустоима разпродажба до изчерпване на наличностите с 30% отстъпка от БулЕлектрик Груп! Вземете сега видеозвънец с Wi-Fi на страхотна цена и две години гаранция от онлайн магазина на компанията Bulsmart.

   

  Свързаният видео звънец на Legrand е умен и стилен продукт, чийто монтаж не изисква окабеляване, и инсталирането му е изключително лесно. Необходими са единствено директна връзка с Wi-Fi мрежа и инсталирано приложение на мобилно устройство.

   

  С видео звънеца на Legrand получавате снимка с дата и час на телефона си, когато някой звъни, а всяко изображение се съхранява до 30 дни.

   

  Видео звънецът работи с 3 батерии АА, устойчив е на атмосферни влияния и може лесно да се монтира на открито или закрито. Вътрешният звънец работи с 2 батерии АА, издържащи до минимум 1500 позвънявания. Разполага с широкоъгълна инфрачервена камера с LED подсветка за снимки дори и на тъмно.

   

  Цена: 256.39 лв. 179.47 лв.

   

  Обявената цена е с включена отстъпка от 30%.

   

  Освен впечатляващо добра цена, при покупка на продукти над 150 лв. ще получите и безплатна доставка до посочен от Вас офис на Спиди в страната.

   

  Всички предложения на БулЕлектрик Груп можете да разгледате и поръчате в онлайн магазина на компанията БулСмарт.

   

  За контакти:

  Фирма: БулEлектрик Груп ООД

  Адрес: гр. София 1618, бул. „Овча купел“ № 2

  Телефон: 02/850 56 90; 0878 260 266