Промоцията е валидна

от 09.11.2020 г. до 31.12.2020 г.

Bosch X-LOCK инструменти

X-TRA оферта, X-TRA гаранция! Само сега при покупка на инструмент Bosch X-LOCK получавате безплатна поддръжка през първите 6 месеца от гаранцията на всички износващи се части.

 • X-TRA оферта, X-TRA гаранция! Само сега при покупка на инструмент Bosch X-LOCK получавате безплатна поддръжка през първите 6 месеца от гаранцията на всички износващи се части, включително и на X-LOCK захвата. Перфектен момент да изберете X-LOCK!

   

  X-LOCK е новата система на Bosch за смяна на консумативи на ъглошлайф само с едно щракване. Оформеният като X захват на ъглошлайфа и консуматива позволява лесно монтиране без усилие - световна новост от Bosch Professional.

   

  X-LOCK продуктовата гама включва решения за всяко приложение с грубо шлайфане. Сега Bosch Professional осигурява над 130 различни консумативи за ъглошлайф и ново поколение електрически и акумулаторни ъглошлайфи, за да отговори на нуждите на потребителя.

   

  X-TRA гаранцията е валидна за избрани инструменти и важи през първите 6 месеца след закупуването им. X-TRA гаранцията допълва и не отменя стандартната гаранция за професионални електроинструменти. Запознайте се с пълните условия на офертата или попитайте Вашия сервизен партньор.

   

  За контакти:

  Фирма: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

  Адрес: 1407 гр. София, FPI Бизнес център, бул. „Черни връх” № 51Б

  Телефон: 02/962 52 95