Промоцията е валидна

от 24.07.2020 г. до 31.08.2020 г.

Консултация за регистрация на търговска марка

Имате бизнес в България и искате да се отличаватe на българския и/или европейския пазар. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте!

 • Имате бизнес в България и искате Вашите стоки и услуги да се отличават на българския и/или европейския пазар, и в същото време да са защитени. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте офертата!

   

  Най-добрият начин да осигурите правна защита за бранда ви е чрез регистрация на търговска марка, но трябва да имате предвид, че те имат определен териториален обхват. И българската, и европейската марка предоставят закрила на територията на България, но трябва внимателно да прецените коя е по-подходяща за Вас.

   

  Сега имате възможността да се възползвате от предложението на патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“. Дружеството осигурява експертна консултация с 10% отстъпка за читателите на Инженер.bg и потребителите на неговото приложение Промо.bg.

   

  За да получите услугата на промоционална цена, свържете се със специалистите от патентното бюро и споменете, че сте научили за офертата от Инженер.bg.

   

  За контакти:

  Фирма: Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ №6

  Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99