Промоцията е валидна

от 30.09.2020 г. до 31.10.2020 г.

Бойлер с термосмесителна система Eldom Thermo Fix

Уникална серия бойлери Eldom Thermo Fix с термосмесителна системас която можете да разчитате на готова за ползване топла вода с желаната от Вас температура. А сега и на промоционална цена! От Юроком!

 • Уникална серия бойлери Eldom Thermo Fix с термосмесителна система, с която можете да разчитате на готова за ползване топла вода с желаната от Вас температура. А сега и на промоционална цена! От Юроком!

   

  С уникалната технология на Eldom Thermo Fix ще спестите повече от 15% топла вода, енергия и време, без досадното настройване на температурата на водата във всяка една от смесителните батерии в дома. Бойлерът ще поддържа голям резерв от гореща вода в готовност за разреждане до желаната температура чрез термосмесителната система на изхода. Уредът е напълно окомплектован за монтаж. Не се налага монтиране на нови смесители и допълнителни разходи.

   

  Бойлерът осигурява и силна антибактериална защита. В тялото на уреда ще разполагате с гореща вода с високи санитарно-хигиенни качества. Това става с настройване на автоматичния капилярен термостат на максимална степен. По този начин той ще изключи при достигане на температура от 75°С, а повечето вируси и бактерии, включително патогенната Legionella, умират при температури над 65°С.

   

  За контакти:

  Фирма: Юроком 2000 ООД

   

  Централен офис с магазин

  Адрес: София 1172, ж.к. Дианабад, ул. „Никола Габровски“ 1 (до хотел Диана)

  Телефон: 02/800 50 00

   

  Офис със складова база

  Адрес: София, ул. „Околовръстен път“ 510А

  Телефон: 02/800 50 50