Промоцията е валидна

от 19.11.2020 г. до 31.12.2020 г.

Направете бойлера у дома смарт със сензорен WiFi ключ

Притеснявате ли се, когато не сте изключили бойлера? Смарт Арена ще реши този проблем. Закупете сензорен WiFi ключ за бойлер 32А 5000W и се насладете на всички предимства на новите технологии.

 • Притеснявате ли се, когато не сте изключили бойлера? Поглеждате ли често часовника, когато сте забравили да го включите и чакате да загрее водата? Смарт Арена ще реши тези проблеми. Закупете сензорен WiFi ключ за бойлер 32А 5000W и се насладете на всички предимства на новите технологии.

   

  Сигурно сте чували за умни бойлери с редица дигитални функции, но с главозамайващи цени. А, ако вече имате бойлер и той работи добре, едва ли искате да го изхвърлите само за да се сдобиете с по-нов и по-модерен.

   

  Интелигентният WiFi ключ за бойлер от SmartArena.bg може да се добави към вече съществуващия бойлер у дома и така да му придадете множество смарт функции. Ключът е мощен с максимален допустим товар 32А/5000W и с изчистен и стилен дизайн, което допринася за модерен завършек на Вашето помещение. Покритието от бяло закалено стъкло е устойчиво на надраскване, горене и е водонепроницаемо. Бутонът на ключа е интуитивен и реагира за 100 ms при докосване.

   

  Основни характеристики:

   

   - WiFi смарт контрол -  управление с безплатно мобилно приложение Smart Life и поддръжка на IFTTT(съвместимо за Android и iOS);

   

   - Сензорен бутон – бутонът за ръчно включване и изключване е снабден с LED подстветка;

   

   - Гласов контрол – управлявайте бойлерния ключ със своя глас чрез асистентите Google Assistant или Amazon Alexa;

   

   - График и таймер за работа – задайте времеви диапазон за работа. Автоматизирайте включването и изключването на бойлера и спестете от сметката си за електричество;

   

   - Споделяне на управлението – разрешете достъп за управление на други членове от семейството.

   

  Цена: 53.00 лв.

   

  Още изгодни предложения от Смарт Арена, можете да да разгледате в техния онлайн магазин.

   

  За контакти:

  Фирма: Смарт Арена ЕООД

  Адрес: гр. Пловдив, 4000, Склад на онлайн магазина

  Телефон: 0876 757 830