Промоцията е валидна

от 27.09.2021 г. до 30.11.2021 г.

Циркулационни помпи Grundfos с подарък

Станете най-добрия инсталатор с Аква Системи и Grundfos. Закупете циркулационни помпи Grundfos, регистрирайте ги, трупайте точки и спечелете награди от KNIPEX още тази седмица! Възползвайте се!
 • Станете най-добрия инсталатор с Аква Системи и Grundfos. Закупете циркулационни помпи Grundfos, регистрирайте ги, трупайте точки и спечелете награди от KNIPEX още тази седмица! И не само това. Очаква Ви подарък още при покупка и голяма награда в края на кампанията. Възползвайте се!

   

  Купете и регистрирайте циркулационни помпи Grundfos от сериите COMFORT, ALPHA и MAGNA и бъдете един от 20-те инсталатори, спечелили инструменти KNIPEX!

   

  Всяка седмица инсталаторът с най-много точки от регистрирани помпи ще получи комплект от един ключ за табла KNIPEX TwinKey® и едни клещи KNIPEX Cobra® 300 mm, а в краят на кампанията, тримата инсталатори с най-много точки ще има шанса да спечели една от 3-те големи награди кутии с инструменти KNIPEX.*

   

  И това не е всичко! При всяка покупка на циркулационни помпи Grundfos COMFORT, ALPHA и MAGNA ще получите зимна шапка Grundfos.

   

  Не пропускайте тази оферта!

   

  *Един инсталатор има право само на една седмична награда.

   

  При покупката на помпи COMFORT, ALPHA2 L и MAGNA1 получавате 1 точка, а за ALPHA2, ALPHA3 и MAGNA3 - 2 точки.

   

  Кампанията е валидна само за инсталатори. В кампанията за 3-те големи награди, нямат право да участват лица, притежаващи или работещи във фирма, която има физически или онлайн магазин в сферата на ОВК.

   

  За контакти:

  Фирма: Аква Системи ЕООД

  Адрес: гр. Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 356 (Арена)

  Телефон: 056/99 07 99